Обратно към сайта
  Въпроси/Отговори  •  Търсене  •  Потребители  •  Потребителски групи   •  Регистрирайте се  •  Профил  •  Влезте, за да видите съобщенията си  •  Вход

помогни на noob Следващата тема
Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор
Автор Съобщение
BaneLord
Gwen's pet

МнениеПуснато на: Пет Юли 23, 2010 7:54 am Отговорете с цитатВърнете се в началото

Така игаря GW от 1 седмица идвам от сърварите на Blizzard (WoW) и ми е доста объркано та мисълта ми е има ли някакъв начин да си следя questo-вете защото след време удрям 9-ти левъл и те просто изчезват (или по скоро не мога да ги намеря) Embarassed Другото което искам да попитам е дали мога да играя само PvE и въобще какво представлява PvE-то тук след 20-ти има куестове или фармя мобчета надявам се няма да ме псувате много за глупавите въпроси Smile Блгаодаря предварително! Rolling Eyes
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение
The_BG_Khan
Bg Soul Reavers

Местожителство: Пловдив / София

МнениеПуснато на: Пет Юли 23, 2010 8:31 am Отговорете с цитатВърнете се в началото

Предполагам си започнал от първата част, Професис, което означава че си в Аскалон все още и висчко е зелено и красиво. Smile Това е, така да го наречем, обучаващата част на играта. Трябва да намериш едни НПЦ, коете ще те прехвърли в същинската част на играта. За това в момента не можеш да намериш куестове.

Да, можеш да играеш само ПвЕ. За да играеш ПвП има отделни Арени и различни форми на ПвП, но за това друг път. Smile

Двадесети левъл ще стигнеш много преди да си стигнал до края на кампанията, така че нямаш причини за притеснения. Особено ако имаш трите части и експанжъна ще имаш много игрово време.

Голяма част от въпросите, които би имал за напред са отговорени тук в този форум използвай търсачката преди да питаш. Smile

Ето ти и един полезен линк http://wiki.guildwars.com/wiki/Main_Page сигурен съм че ще ти е от ползва. Smile

BaneLord
Gwen's pet

МнениеПуснато на: Пет Юли 23, 2010 8:42 am Отговорете с цитатВърнете се в началото

Мерси много почнах от онази част в пустинята аз имам 3-те грешка ли направих че почнах с пустинното ниво дори още не мога да им запомня имената Sad Кой герои е наи лесен за нооб като мене?
yotorulez
Defender of Rurik

МнениеПуснато на: Пет Юли 23, 2010 9:29 am Отговорете с цитатВърнете се в началото

пустинята = найтфол. ако имаш 3-те най - добре почни с 1-та, по - дълга е, но има хубава история и ще научиш малко повече за lore на gw. в момента би трябвало да си в истан, тоест началната зона на найтфол. има няколко куеста и мисии да направиш, след което стигаш до мисията конулейт докс, минаваш я и отиваш до следващата зона ваби. но пак - най - добре почни професис.

няма най - добра, лоша, трудна, лесна, имба и т.н професия. играй каквото ти харесва. пробвай ги всичките и така..

не почвай пвп-то от сега, първо научи основите и като цяло как работи играта, щото миграция от уоу към гв е трудна, понеже се различават по куп неща..
The_BG_Khan
Bg Soul Reavers

Местожителство: Пловдив / София

МнениеПуснато на: Пет Юли 23, 2010 9:40 am Отговорете с цитатВърнете се в началото

Историята започва от Професис така че аз бих препоръчал да ги караш подред. Но не е задължително. Smile

Предимството ако започнеш от Професис, е че ще имаш време да се запознаеш с механиката на играта и ще можеш да си развиеш георй постепен. Другите две части много бързо трябва да дигнеш 20 левъл. В Профвсис скиловете ги полочаваш от куестове, а в другите две се копуват, поне до колкото помня Smile. Препоръчвам да започнеш от Професис. Smile

В Аскалон, началото на Професис, имаш възможност да тестваш различните комбинации от професии за герой, което е още едно предимство. От друга страна в Професис нямаш достъп до Парагон, Асасин, Ритуалист и Дервиш като професии.

Виж в сайта който ти пратих различните професии. Това може да ти подскаже коя професия искаш да играеш. Аз лично започнах с Войн. Мисля че това е най-лесния клас да започнеш играта. Все пак Некроменсъра ми стана любим в последствие. Иначе съм играл и Монк, Месмер и какво ли още не. Всяка професия си има специфики, които ще определят дали искаш да играш такъв герой или не. Някои са определено нападателни, други са потдържащи и така наречените кастъри, които могат да са нападателни и потдържащи роли в различни билдове.

BaneLord
Gwen's pet

МнениеПуснато на: Пет Юли 23, 2010 10:35 am Отговорете с цитатВърнете се в началото

Отново благодаря Smile
Moore
Bg Soul Reavers

Местожителство: C:\Program Files\Guild Wars\Gw.exe

МнениеПуснато на: Пет Юли 23, 2010 3:41 pm Отговорете с цитатВърнете се в началото

Клас ВОЙН е най-лесен за асимилиране и с него мен лично ми беше най-лесно да напредвам.
Клас МОНК е задължителен, защото без лекуване до никъде не се стига и с този клас ще бъдеш добра оферта за различни отбори както в ПвЕ така и в ПвП.
НЕКРОМАНСЪР винаги е забава.
След това идват ЕЛЕМЕНТАЛИСТА и РЕЙНДЖЪРА - рейндж герои с добри умения за дмг и доста скилове за оцеляване.
АСАСИН и ДЕРВИШ направи след като си минал ВОЙНА.
РИТУАЛИСТ - след МОНКА.
МЕСМЕР и ПАРАГОН те съветвам да направиш последни.

Няма значение от къде почваш, всяка кампания има лесна зона за начинаещи, където няма много куестове, но пък до 10 лвл няма да имаш нерви. След това, както ти каза Тайни, конкретно НПЦ ще те отведе до мисия или куест, който те въвлича в играта - мисии, история, оръжия, армори, скилове ... етц.

Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Следващата тема
Предишната тема
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети